VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Doe mee met Lokale Helden 2022!

Doe mee met Lokale Helden 2022!

Genoeg stilgezeten, tijd om je lokale scene wakker te schudden uit een vééél te lange slaap. Zet op 30 april 2022 jouw lokale helden op een podium en maak er samen het grootste muziekfeest van Vlaanderen en Brussel van. Gaan we!

11.10.21

Nieuws

Lichten gaan terug aan, instrumenten worden gestemd, kelen geschraapt en deuren geopend: onze muziekscene ontwaakt! Nu de (afgeslankte) festivalzomer op z’n einde is gelopen, stomen we je klaar voor de 5de editie van Lokale Helden: het grootste muziekfeest van Vlaanderen en Brussel! Deze editie belooft nu al legendarisch te worden, en daar kan jij mee voor zorgen. Ga aan de slag met jouw muzikale helden en support your local scene, meer dan ooit. Maak er samen met ons de grootste, luidste, dansbaarste, vettigste editie ooit van.

In elke wijk, stad of gemeente leeft er muzikaal talent. En dat talent heeft het afgelopen anderhalf jaar niet stilgezeten in z’n repetitiekoten, slaapkamers of garages. Hoog tijd om dat live te bewijzen: help hen aan die cruciale lokale speelkansen en geef hen een podium. Moedig je lokaal talent aan om muziek te blijven spelen. Geef het publiek de kans om hun lokale helden aan het werk te zien. En bovenal: doe het samen! Verenig je lokale scene, ga samenwerkingen tussen organisaties, lokale besturen en verschillende podia aan. 

Zet jezelf op de kaart

Organisator in hart en nieren? Muzikant? Bakker met een peperkoeken hart voor muziek? Iedereen die van muziek én z’n lokale scene houdt kan Lokale Helden organiseren. Nood aan inspiratie? Check de inspiratiepagina! Weet je al wat je gaat doen? Meld je dan aan via www.lokalehelden.be, zet je gemeente (letterlijk) op de kaart en join het Lokale Helden-leger van organisatoren dat z’n nek uitsteekt voor al dat lokaal muzikaal talent. Hulp nodig, of wil je meer informatie? Geef een seintje op lokalehelden@vi.be en we komen to the rescue.

Laat ons weten wat jij onderneemt voor Lokale Helden 2022 via lokalehelden.be.