VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Dit zijn de finalisten van Sound Track
JAKOMO © Yannouck Van Dyck

Dit zijn de finalisten van Sound Track

De voorbije drie weekends vonden in Antwerpen, Brussel, Limburg, Oost- en West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant alle selectierondes plaats van Sound Track, het nieuwe podium- & kansenparcours van Clubcircuit, AB, JHOB en Poppunt (nu VI.BE). Het ging er verdraaid spannend aan toe, maar uiteindelijk wist de jury de zware knoop door te hakken. 

30.09.19

Nieuws

Hét Oost-Vlaamse talent van het moment? Depths., Julien Firmin, Kosmo Sound, Leopard Skull, Linde, Meskerem Mees, Peenoise en Uma Chine. Je ziet ze aan het werk tijdens de finale van Sound Track in Oost-Vlaanderen op 8 december in De Centrale (Gent).

De Vlaams-Brabantse finalisten zijn dan weer Bonzo, DyceEllo, Melting Mallows, Moody Mae, Onionfuzz en Roos Denayer. Ze maken het onderling uit op 7 december in Het Depot (Leuven).

In Antwerpen versierden Dolores., HOFFMAN, Billie Rodney, Shaka Shams, Pothamus, Moonboat, Jibran Chadouli en Shlundee een plek in de finale. Op 7 december te bewonderen in Trix (Antwerpen).

De Limburgse uitverkorenen zijn Aster, BOY SILLY, Chaz & Djalu, HAMERS, Lo-lee-ta, Stay Idle, Rian Snoeks en Wartaal. Kom ze ontdekken op 7 december tijdens de Limburgse finale van Sound Track in Muziekodroom (Hasselt).

Coline & Toitoine, Forest Africa Danse Music, JAKOMO, Linca, M.Chuzi en PEGA: de nieuwe sound van BXL ontdek je vanop de eerste rij tijdens de Brusselse finale van Sound Track op 7 december in Ancienne Belgique.

Diezelfde dag zie je de 8 meest veelbelovende West-Vlaamse artiesten van het moment live aan het werk in Muziekclub De Zwerver: BUDGET TRASH, Divided, Galine, PINGPONGCLUB, Ratmosphere, Ronî, SIR LUKE en Ventilateur.

Organiserende partners Trix, Het Depot, Muziekodroom, N9, Democrazy, De Casino, AB, JHOB, Wilde Westen, Cactus, 4AD, De Zwerver en Het Entrepot stomen de 45 artiesten op voorhand klaar voor hun finale.

De inzet van elke finale? Drie felbegeerde plaatsen in een parcours op maat waarin een jaar lang alles kan. Sound Track geeft artiesten een ferme kans om een versnelling hoger te schakelen. Kom af naar een van de 6 finales en wees erbij net vóór de grote doorbraak van de toppers van morgen. Zeg niet dat we ’t niet gezegd hebben.

Een recap van de selectierondes? Lees de reviews van Dansende Beren en Luminous Dash. Check hier de foto’s.

PRG Studio

Reclame