VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Dit was Lokale Helden 2022!

Dit was Lokale Helden 2022!

10000000000x merci aan alle organisatoren, artiesten, enthousiastelingen en supporters om deze vijfde editie van Lokale Helden onvergetelijk te maken. Check hier ’t grote fotoalbum, het persoverzicht én de aftermovie.

01.05.22

Nieuws

Dé aftermovie van Lokale Helden 2022

Dankzij jullie werd zaterdag 30 april dé hoogdag der hoogdagenBig love voor alle organisatoren, artiesten en vrijwilligers, maar ook aan alle enthousiaste supporters die hun muzikale helden het applaus gaven waar ze zolang op hebben gewacht. Jullie zagen er fantastisch uit. Check it for yourself in onze aftermovie. Onze echte Lokale Helden, dat zijn jullie!

Accepteer cookies om deze video te bekijken.

Lokale Helden 2022 – de aftermovie

De winnaar van de fotowedstrijd issssss.....

Ook deze editie gingen heel wat fotografen op pad met hun camera. Uit de meer dan 100 topfoto’s koos de jury uiteindelijk de winnende foto van Taike De Wilde. Haar foto van ILA schitterde zaterdag in De Standaard! Een selectie van de ingezonden foto’s vind je intussen op Facebook, maar we zijn nog volop bezig met het grote fotoalbum. Nam jij foto’s van een Lokale Helden event? Stuur ze door naar lokalehelden@vi.be!

ila op lokale helden in meerhout door taike de wilde

ila op lokale helden in meerhout door taike de wilde

Vers van de pers!

Deze vijfde editie van Lokale Helden kreeg opnieuw heel wat journalisten op de been. Zowel nationale als lokale pers bracht uitgebreid verslag uit van al dat moois. En wat waren ze lovend! We goten alle persverschijningen in een mooi overzicht voor boven je bed.

Lokale Helden vers van de pers

Check het vi-be.medium.com

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame