VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Dit was het Sound Track Live parcours!
Lo-lee-ta @ JH Zenith

Dit was het Sound Track Live parcours!

Met de concertenreeks in de Vlaamse jeugdhuizen van Live Netwerk van Formaat komt het parcours van de Sound Track laureaten 2020 tot een eind. We blikken terug!

07.09.21

Nieuws

Formaat vzw en ikorganiseer.be richtte enkele maanden geleden het LIVE Netwerk van Formaat op: een gloednieuw netwerk van 19 Vlaamse jongereninitiatieven dat de krachten bundelt om het ontwikkelingstraject van lokale artiesten, organisatoren en vrijwilligers intens te verrijken. Vanaf dag 1 ondersteunde VI.BE mee de ontwikkeling, met als eerste wapenfeit een heuse zomertournee in samenwerking met Sound Track. Van 17 juli tot 4 september mochten Sound Track laureaten het beste van zichzelf geven over heel Vlaanderen. We kijken terug op een muzikale zomer!

© Peter Vangelder - Rian Snoeks @ JH Wollewei

© Peter Vangelder - Rian Snoeks @ JH Wollewei

Rian Snoeks mocht de spits afbijten met een show in De Stroate in Kortrijk, en ook Wollewei in Turnhout mocht de Limburgse rapper ontvangen. Het resultaat: twee stevige shows met een resem lokaal hiphop talent. Ventilateur bracht hun fusie van jazz en rock mee naar het verre Ieper en Aster zorgde voor een zacht moment in Bar Bricolage in Gent. 

Aster @ Bar Bricolage door Kinky Star

Aster @ Bar Bricolage door Kinky Star

Club 9 mocht Moody Mae en hun aanstekelijke sound ontvangen, met de innemende KIKI in het voorprogramma. Kavka in Antwerpen kreeg de explosieve Shaka Shams over de vloer, als ook Jakkedoe in Waregem. Samen met Luie Louis en Low G zorgde het jeugdhuis voor een stomende hiphopavond. JH Zenith koos voor pop en zette de zwoele Lo-lee-ta op het podium. 

© Wout Foto - Moody Mae @ Club 9

© Wout Foto - Moody Mae @ Club 9

Jeugdhuis XL in Herk-de-stad ging resoluut voor gitaren met een stevig optreden van Ratmosphere. M. Chuzi blies letterlijk het publiek van Bolwerk weg en dat wist ook Dansende Beren te smaken. Lees de review van hun optreden hier! En last but not least: Hoffman! Hij mocht als laatste in de reeks met zijn harde beats en overweldigende visuals De Serre in Hasselt aan het dansen brengen. 

M. Chuzi @ Bolwerk

M. Chuzi @ Bolwerk

Zo komt er een einde aan het door Corona verlengde Sound Track parcours 2020, en kan de volgende nieuwe editie die voor de deur staat met een knaller van start gaan. Benieuwd wie de nieuwe lading talent is bij jou in de buurt? Hou sound-track.be in de gaten en check ze binnenkort in jouw plaatselijk jeugdhuis of club!

Promo adverteren

Reclame