VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Deze Belgen spelen op Reeperbahn en MaMA 2023!
© daniil lavrovski

Deze Belgen spelen op Reeperbahn en MaMA 2023!

Met concerten van Kids With Buns en blackwave. op Reeperbahn volgende week wordt het startschot voor het nieuwe showcase festivalseizoen gegeven. 3 weken later is het al de beurt aan MaMA in Parijs waar o.a. Loverman zich in de kijker zal spelen.

11.09.23

Nieuws

Reeperbahn

Van 20 tot 23 september 2023 vindt in Hamburg de volgende editie van het Reeperbahn Festival plaats, één van Europa’s grootste club- en showcasefestivals, dat focust op aanstormend talent. Het evenement wordt normaal bijgewoond door bijna 6.000 internationale professionals uit ongeveer 50 landen en ongeveer 50.000 festivalgangers. De ideale plek dus om je als band in de kijker te spelen van Europese key-players uit de muziekindustrie.

Deze Belgen staan dit jaar op de affiche, naast o.a. Altin Gün, Arlo Parks, Jordan Mackampa, Kara Jackson, Nu Genea, The Last Dinner Party, Tirzah en Tramhaus:

  • Kids With Buns, donderdag 21 september, 21.40, Imperial Theater
  • blackwave., vrijdag 22 september, 19.40, Uebel & Gefährlich

Voor muziekprofessionals kan VI.BE een korting op de conferentietickets aanbieden. Het conferentieticket is verkrijgbaar voor € 299,- (incl. btw en systeemkosten) in plaats van de reguliere prijs van € 489,- bruto voor de volledige accreditatie (conferentie en festival). Interesse? Contacteer roel@vi.be

Alle info over het festival vind je hier.


MaMA

Van 11 tot 13 oktober, vindt in Parijs de 14e editie plaats van het belangrijkste showcasefestival van Frankrijk: MaMA. La Cigale, le Trianon, la Boule Noire, la Machine du Moulin Rouge, les Trois Baudets, le Backstage by the Mill, le Phonomuséum en andere zalen in de wijken Pigalle en Montmartre zullen opnieuw worden gebruikt om meer dan 120 artiesten en groepen te laten spelen voor een publiek van 7.000 muziekprofessionals en meer dan 5.500 festivalgangers!

In samenwerking met WBM en Italia Music Export organiseert VI.BE dit jaar op donderdagmiddag ook een extra showcase en Belgium Booms drink onder de noemer Ciao Voisins. Het event is gratis, maar je hebt wel een pro pass nodig om binnen te kunnen. Registreren kan hier.

Dit zijn de concerten van alle Belgische acts op MaMA

  • Marcel, woensdag 11 october, 22.25 Backstage By The Mill
  • Colt, donderdag 12 october, 13.15 La Boule Noire en 20.45 La Cigale
  • Loverman, donderdag 12 october, 13.30 La Boule Noire en 23.15 Les Trois Baudets
  • Cloudie, vrijdag 13 october, 12.00 Le Backstage by The Mill


Voor wie werkzaam is in de muziekindustrie kan VI.BE tot 29 september 2023 een aantal tickets aanbieden aan € 100,- + btw in plaats van €160,-. Interesse? Contacteer roel@vi.be

Alle info over het festival vind je hier.

Onder de noemer ‘Belgium Booms’ ondersteunen VI.BE en de Waalse collega’s van Wallonie-Bruxelles Musiques Belgische artiesten promotioneel op Reeperbahn en MaMA – VI.BE steunt de Vlaamse selectie, WBM de Waalse – en dat met de steun van Sabam For Culture en PlayRight+.

Belgium Booms: ga met korting naar Reeperbahn en MaMA!

Promo adverteren

Reclame