VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

OP/TIL heb je bij je subsidiedossier voor bovenlokale cultuurprojecten

OP/TIL heb je bij je subsidiedossier voor bovenlokale cultuurprojecten

Zit je met vragen rond het indienen van een subsidieaanvraag voor jouw bovenlokaal cultuurproject? Geen paniek, OP/TIL to the rescue! Boek een afspraak, en zorg zo dat je dossier helemaal op punt staat tegen de deadline van 15 mei.

19.04.23

Nieuws

15 mei 2023 is de volgende deadline voor het indienen van een dossier voor een bovenlokaal cultuurproject. Met deze subsidielijn speelt de Vlaamse overheid in op projecten die niet op het Vlaamse of het lokale niveau kunnen gesubsidieerd worden. Door deze steun wordt grensoverschrijdende samenwerking aangemoedigd en worden barrières doorbroken om vernieuwende projecten tot stand te brengen.

Hulp nodig met jouw dossier?

Wil je een bovenlokaal cultuurproject opzetten en werk je aan een subsidiedossier? Maar zit je nog met vragen en twijfels over de samenwerking en projectbegroting? Dan kan je terecht bij OP/TIL, het steunpunt dat cultuur in alle richtingen stimuleert op bovenlokaal niveau.

Om de vele vragen omtrent dossiers te beantwoorden, biedt OP/TIL namelijk een consult op maat aan voor jouw project. Ze nemen de tijd om samen met jou en eventuele projectpartners in te gaan op jouw project en al je vragen. De perfecte manier om feedback en tips te verzamelen over wat goed is aan je dossier, en wat nog beter kan worden uitgewerkt.

Mis deze kans niet om het meeste uit je bovenlokale cultuurproject te halen. Boek vandaag nog jouw consult en bereid je voor op de deadline van 15 mei 2023.

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame