VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Meld je vandaag nog aan voor Lokale Helden!

Op 27 april keert Lokale Helden terug en daarvoor hebben we jou nodig! Iédereen kan mee organiseren. Schrijf je in voor 8 maart en zet jezelf, jouw lokaal talent én jouw stad of gemeente op de kaart!

23.02.24

Nieuws

Overal in Vlaanderen en Brussel zit verborgen, lokaal talent: van dj’s en bands, tot collectieven en artiesten uit de academie. En jij kan hen in de kijker zetten!. Schrijf je in voor 8 maart en maak deel uit van Lokale Helden. Zorg voor een event waar het muzikaal talent uit jouw buurt hun ding kan doen, VI.BE zorgt voor een regionale én nationale promotiecampagne. Ontvang gratis affiches, doe beroep op onze tips en tools, en krijg Studio Brussel over de vloer!

Heb je goesting om iets te organiseren, maar geen idee hoe eraan te beginnen? We got you! VI.BE staat alle organisatoren bij met eerstelijns hulp en inspiratie.

Alles mag en kan bij Lokale Helden! Van grote concerten tot intieme sessies, van dj-contests tot een EP-release, alleen of met meerdere organisatoren. Zo slaan verschillende organisatoren uit Lommel de handen in elkaar en zetten ze hun lokaal talent in de kijker. 

Lokale Helden Aarschot zet bands en dj’s in de vitrine. Samen met lokale handelaars zetten ze live muzikanten tussen de rekken, en toveren ze leegstaande panden om tot muzikantenbar. 

In Vilvoorde zet CC Bolwerk, i.s.m. vzw Kuwa en stad Vilvoorde, hun lokaal talent in de kijker tijdens Uprising Stage, en geeft jongeren uit de buurt de kans om mee te organiseren. En dat op vier verschillende podia! 

Organiseer mee en zet jouw lokale helden - en jezelf - op zaterdag 27 april 2024 (letterlijk) op de kaart!

  • Wil je ook een event op poten zetten? Meld je aan via lokalehelden.be.
  • Schrijf je in voor 8 maart en ontvang tools om je event te promoten; online en offline!
  • Goesting, maar nog vragen of onduidelijkheden? Geef ons een seintje op lokalehelden@vi.be - VI.BE staat voor je klaar!
     

Lokale Helden is een project van VI.BE met de steun van Cera.

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame