VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

De MIA’s zijn terug op donderdag 26 januari
de mia’s 2021-2022 © lucinde wahlen

De MIA’s zijn terug op donderdag 26 januari

De MIA’s geven het vroege startschot voor de Week van de Belgische muziek, die er opnieuw is van maandag 30 januari tot en met zondag 5 februari 2023. 

10.11.22

Nieuws

Begin dit jaar was er nog de uitgestelde dubbeleditie van de MIA’s, door omstandheden uitzonderlijk in april, waarbij zowel het muziekjaar 2020 als 2021 aan bod kwamen. Nu is het alweer uitkijken naar donderdag 26 januari voor de nieuwe editie: al voor de 15de keer worden de prijzen uitgereikt. De MIA’s geven zo het vroege startschot voor de Week van de Belgische muziek.

Week van de Belgische muziek 2023

VI.BE en VRT bundelen van maandag 30 januari tot en met zondag 5 februari de krachten met diverse media en tal van spelers uit de brede muzieksector om aan het publiek te tonen wat onze prachtige Belgische scene te bieden heeft. Van scholen en bibs tot concertzalen en clubs, o-ver-al zal muziek van hier opnieuw centraal staan. Schoon toch? Wij kunnen alvast niet wachten! De Belgische muziekscene is er een om trots op te zijn, en dat mag getoond worden. Wilde plannen? Laat het ons weten via weekvandebelgischemuziek@vi.be.

Check hier hoe de Week van de Belgische muziek er vorige keer uitzag:

Accepteer cookies om deze video te bekijken.

Welke artiesten er kans maken op een MIA, kom je begin december te weten. Stemmen kan vanaf 30 november. Wie de liveshow in het publiek wil nemen, kan tickets bestellen via deze weg.

De Week van de Belgische muziek is er weer in 2023

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame