VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Coline & Toitoine en Caspar Auwerkerken trekken op Excite trip

Coline & Toitoine en Caspar Auwerkerken trekken op Excite trip

Na een jaar uitstel trekken Coline & Toitoine naar het Zweedse Viva Sounds. Een weekend later trekt Caspar Auwerkerken op songwriting camp in het Nederlandse Leeuwarden. 

30.11.21

Nieuws

Excite, voluit ‘Exchange of International Talent in Europe’ is een internationaal uitwisselingsproject tussen acht Europese muziekorganisaties – waaronder VI.BE – dat sinds 2009 beloftevolle bands op hun eerste buitenlandse avontuur stuurt. Daarmee bieden VI.BE en partners nieuw talent een eerste internationale speel-, schrijf- en mediakans.

Na een jaar covid-uitstel trekken Sound Track-laureaten Coline & Toitoine naar het Zweedse showcase festival Viva Sounds. Met een concert op 3 december in Kulturhuset Oceanen mag het Brusselse duo de harten van de verzamelde Scandinavische muzieksector veroveren. 

De Limburgse songwriter Caspar Auwerkerken trekt van 10 tot en met 12 december dan weer naar het Nederlandse Leeuwarden voor een songwriting camp. Caspar duikt er samen met de Nederlandse songwriter Moonloops en de Finse producer Artturi de Lake Woozoo Studios in. Na het weekend komen ze weer naar buiten met een gloednieuwe song die je ontdekt via VI.BE, 3voor12 en Excite-partner Popfabryk. 

Ontdek hun avonturen de komende weken via de socials van VI.BE.

Meer info over Excite? Check ’t hier

Promo adverteren

Reclame