VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Boost je lokaal talent en krijg een stevige duw in de rug van Lotto!

Eindelijk licht aan ‘t einde van de tunnel! Grote én kleine evenementen worden weelderig uit de grond gestampt, organisatoren kunnen weer doen waar ze o zo goed in zijn en artiesten spelen opnieuw de pannen van ‘t dak. Hoog tijd dus om de lokale scene wakker te schudden en een serieuze duw in de rug te geven, vindt ook onze partner Lotto. Wat je ding ook is. #omdathetkan. Ze belonen organisatoren die een muzikaal verschil maken voor hun lokale artiesten met 3 x 1.000 euro.

08.09.21

Nieuws

Goesting om eindelijk terug jouw local scene de nodige support te geven? Extra motivatie nodig? Samen met Lotto belonen wij 3 organisatoren die een dijk van een concept willen neerzetten voor de lokale scene. Onze partner Lotto geeft de 3 strafste organisatoren die zich blijven inzetten voor hun local scene maar liefst €1.000. Niet genoeg? De winnaars krijgen er een promofilmpje van VI.BE bovenop!

Iedereen kan deelnemen en maakt kans. Alles kan dus, maar think local! Misschien organiseer je iets dat nog nooit voorheen werd gedaan? Geef je allerlei lokale talenten podiumkansen? Misschien heb je ervoor gezorgd dat er in jouw gemeente een ruimte is ontstaan waar artiesten kunnen repeteren en experimenteren? Wil je met het prijzengeld een nieuwe concertwerking voor lokaal talent uit de grond stampen? Of heb je een compleet nieuwe samenwerking opgezet en wil je lokale organisaties in jouw gemeente op de been brengen?

Let us know!

Hoe kan je deelnemen?

Vul ten laatste op donderdag 21 oktober dit formulier in, of stuur een mailtje naar lokalehelden@vi.be over jouw organisatie. Vertel ons waarom net jouw werking kans maakt op deze prijs! Laat van je horen!

De winnaars worden voor 22 november gekozen en gecontacteerd. 

Veel succes!

P.s: Op zaterdag 30 april 2022 maakt Lokale Helden z’n langverwachte terugkeer. Maak er mee de allergrootste editie ooit van, meer info volgt in oktober. 

Save the date: Lokale Helden ’22 komt eraan

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame