VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Laatste kans: bied mee met BidForLIVE2020

Laatste kans: bied mee met BidForLIVE2020

Een exclusieve e-bike van AC/DC, een stuk podium van AB, de gitaar van Jan Paternoster, een privéconcert van Ruben Block, The Starlings of Helmut Lotti, of toch liever een tête-à-tête op het middenplein van het Antwerps Sportpaleis? Bieden kan vanaf nu.

19.01.21

Nieuws

Meebieden kan vanaf 20u via de Facebookpagina van BidForLIVE2020.

Een exclusieve e-bike van AC/DC, de PS4 console van Dimitri Vegas, technische plannen van het 360° podium van U2, een stuk podium van de Ancienne Belgique, exclusieve Eddy Wally memorabilia, een gitaar van Jan Paternoster… Deze en veel meer objecten worden vanaf vandaag geveild ten voordele van LIVE2020, het solidariteitsfonds voor en door de Belgische muzieksector.

Ruben Block, The Starlings en Helmut Lotti, zangles van Sarah Pepels van Portland, een exclusieve, culinaire avond voor twee in het midden van het Sportpaleis. Muzikale topobjecten en bijzondere ervaringen - goed voor 150 loten - worden tijdens BidForLIVE2020 onder de hamer gebracht. De veiling is een initiatief van LIVE2020 en veilinghuis Bernaerts, met de steun van Proximus. “In lijn met wat we al doen met Podium 19 en in het kader van de week van de Belgische muziek, willen we bij Proximus de muzieksector een hart onder de riem te steken. We staan daarbij open voor samenwerking met verschillende partners, en zijn blij dat we via de BidForLive2020 actie een financieel duwtje in de rug kunnen geven aan één van de zwaarst getroffen sectoren in deze coronacrisis.”, duidt Stijn Willockx, Head of Sponsoring & Events bij Proximus.

De opbrengst van BidForLIVE2020 gaat integraal naar het steunfonds van/voor de livemuzieksector, dat daarmee de zwaarst getroffen sectorgenoten evenals een aantal relanceprojecten financieel kan ondersteunen. De online veiling loopt vanaf vandaag tot 15 februari op de website van veilinghuis Bernaerts. Een aantal topitems worden op vrijdag 12 februari al afgeklopt tijdens een live online veiling, vanaf 20u te volgen via live.bernaerts.eu. Laat het bieden beginnen! Belangrijk: om een bod te kunnen plaatsen tijdens de live veiling moeten geïnteresseerden zich tijdig aanmelden op het platform van veilinghuis Bernaerts.

Ontdek alles over BidForLIVE2020 via live2020.be.