VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Bekijk de aftermovie van de Week van de Belgische muziek 2021

Meer dan 100 initiatieven maakten van de allereerste Week van de Belgische muziek één grote liefdesverklaring aan muziek van eigen bodem. In het hele land stond Belgische muziek centraal. We bundelden de absolute hoogtepunten van 2021 in een aftermovie.

10.11.21

Nieuws

Accepteer cookies om deze video te bekijken.

Op radio en tv, in lokale muziekwinkels, concertzalen en clubs tot in scholen, cultuur- en gemeenschapscentra, jeugdhuizen en bibliotheken: overal kreeg Belgische muziek nog eens de liefde die ze al bijna een jaar moet missen. Als afsluiter van de week was er een speciale uitzending van de Toots Sessies op Canvas, op de voet gevolgd door deze montage van hoogtepunten. 

Ook online leefde de Week van de Belgische muziek 2021 enorm: gebundeld onder de hashtag #weekvandebelgischemuziek werd er massaal op los geshared en geliked. We maken momenteel volop de balans op, maar op Instagram, Twitter en Facebook werd de # alvast zo’n 5.000 keer gebruikt! En ook de pers smulde van de Week. Een kleine greep uit alles wat er er verschenen is vind je hier

Kriebelt het om zelf iets te ondernemen tijdens de Week van de Belgische muziek 2022? Zet muziek van eigen bodem mee in de bloemetjes en laat ons weten wat jij onderneemt.

De Week van de Belgische muziek in de pers

Lees het via vi-be.medium.com

Wat onderneem jij tijdens de Week van de Belgische muziek?

Promo adverteren

Reclame