VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Alle repetitiekoten in jouw buurt nu op 1 plek
© lucinde wahlen

Alle repetitiekoten in jouw buurt nu op 1 plek

Artiest op zoek naar een repetitiekot? Kot op zoek naar artiesten? Say no more! De VI.BE website is een gloednieuwe tool rijker.

01.07.22

Nieuws

De zoektocht naar een geschikte repetitieruimte is er een van alle tijden. In Vlaanderen en Brussel zijn meer dan 550.000 mensen in hun vrije tijd bezig met muziek. Repeteren in de living, garage of op zolder is nu eenmaal niet altijd mogelijk, laat staan de ideale oplossing. Hoog tijd dus om het bestaande aanbod in kaart te brengen. En dat mag je letterlijk nemen! 

De afgelopen maanden heeft VI.BE werk gemaakt van een overzicht van de repetitiekoten in Vlaanderen en Brussel. Een dynamische kaart die we constant blijven aanvullen met nieuwe locaties. Bied je zelf nog een repetitieruimte aan die nog niet op onze kaart staat? Laat het ons weten via lokaal@vi.be.

Ben je op zoek naar een repetitiekot? Check hier waar jij in jouw buurt kan repeteren, hoe groot de ruimte is, hoe duur, welke installatie er aanwezig is, of je er ook als dj aan de slag kan etc. Ontdek het aanbod van nu al meer dan 200 repetitieruimtes!

Lotto april

Reclame