VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Adja naar Milaan voor She is The Music

Adja naar Milaan voor She is The Music

Sound Track laureaat Adja trekt deze week naar Milaan voor She Is The Music, een internationaal songwriting camp voor vrouwelijke songwriters. 

20.11.23

Nieuws

Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 november neemt Adja in Milaan deel aan She Is The Music International Songwriting Camp in de Le Park Studio’s. Het camp vindt plaats tijdens de Milano Music Week, een evenement waar alle belangrijke spelers uit de Italiaanse muziekindustrie aanwezig zijn. Op het programma staan heel wat co-writing sessies met zes Italiaanse en zeven internationale artiesten. Vanuit VI.BE en Vlaanderen werd Adja (laureaat Sound Track 2021-2022) geselecteerd met de steun van Sabam For Culture, daarnaast vaardigen WBM en CNM respectievelijk Reinel Bakolé, ML en Blu Samu af. De andere deelnemers zijn: Matilde Davoli, Anna Bassy, Marta Tenaglia, HU, Emma Nolde, ceneri, Sila Lua, Xenia, Lazuli en C'est Karma. Je vindt hen allemaal in deze afspeellijst!

She Is the Music werd in 2019 gelanceerd door de Amerikaanse zangeres Alicia Keys, met als doel het aantal vrouwen in de muziek te vergroten, van artiesten en producers tot technici en songwriters. Het is een onafhankelijk, wereldwijd netwerk voor vrouwen uit de hele industrie, dat kracht en impact creëert op wereldwijde schaal. Zowel She Is The Music als Italia Music Export organiseren al jaren internationale schrijfsessies. Dit is het eerste kamp van Italia Music Export dat voor 100% gericht is op vrouwen: een geweldige kans om ruimte, steun en zichtbaarheid te bieden aan vrouwen in de muziek, terwijl Italiaanse artiesten de kans krijgen om langdurige relaties op te bouwen met hun internationale tegenhangers. She Is The Music International Songwriting Camp wordt geproduceerd in samenwerking met CNM - Centre national de la musique, WBM - Wallonie-Bruxelles Musiques, VI.BE, Kultur | lx en The Spanish Wave.