Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Het Gentse kwartet Left Eye Perspective is een progressieve metalband met de nodige rock en grunge invloeden. Zo staat progressief voor zware riffs en techniciteit in combinatie met ongewone tijdsstructuren. En in de lyrics zijn de oneindigheid van het heelal en de onwrikbare tijd vaak een metafoor voor melancholie en opstandigheid.

Left Eye Perspective speelde intussen op tal van podia, zoals Kinky Star, Gentse Feesten, Café Den Trap en Rocking Bull Concern, en de band won het rockconcours Lokale Helden Oost-Vlaanderen in Jeugdhuis Asgaard in 2018.

In maart 2019 released LEP de EP Defiance, uitgebracht bij Dust & Bones Records, met bijhorende tour in binnen- en buitenland.

"Defiance is wat ons betreft een dijk van een EP! De sound van Left Eye Perspective gaat nooit vervelen en de teksten hebben betekenis. Wat willen we meer?" (review Trommelvlies n.a.v. release EP Defiance)

"There is so much emotion and mood packed into this 7 and a half minute epic you'll be craving for more" (review Technical Music Review n.a.v. release Death of the Sun, track op Defiance)

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required