Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Ben je klaar om met ICTO een nieuwe facet van de Belgische hiphop te ondekken? Het Belgische toptalent uit Betekom werkte de laatste tijd onuitputtelijk aan nieuw materiaal en dat mag gehoord worden. De laatste maanden bracht ze een drietal nummers uit die bij velen niet onopgemekt voorbij gingen. Met meer dan 35k streams op Spotify in meer dan 60 landen groeide “Icy Lady” onverwachts uit tot een groot succesverhaal zonder veel promo. Naast één van de Grote Beren van Morgen van Dansende Beren, was ze dit jaar één van de negen finalisten van De Nieuwe Lichting. Haar mix van opwindende beats gemaakt door Anders (Bhavi, Uberdope, Ian Thomas) en haarscherpse vocals klinkt opzwepend en zet haar muzikale capaciteit mooi in de kijker. Ondertussen tekende ICTO bij het gloednieuwe label Musketeer Records en wordt de distributie gedaan door N.E.W.S.

Met Under Construction brengt ze dit najaar haar langverwachte eerste ep uit, waarmee ze haar stijle opmars zal verderzetten. De zeven gloednieuwe nummers werden opnieuw geproduced door Anders, het alterego van Remi De Roeck. Voor haar eerste EP kon ICTO evenals beroep doen op de zeer getalenteerde Zediam (lid van Soul’Art), MVNSI, Amerikaan Fur Torin en Antwerpenaar Matt Wxsted. Het artwork van Under Construction werd voorzien door Lucas Heirbaut, die ook al visueel actief was voor Rare Akuma en Yung Mavu.

PERS

“Jong, ambitieus en niet op haar mond gevallen”

Dansende Beren

“Met “Icy Lady” brengt ze eigentijds hiphopnummer met een groot je m’en fous-gehalte”

Studio Brussel

“Zij is helemaal thuis in de wondere wereld van de (t)rap, en lijkt zich op te werpen als een soort vaderlandse Cardi B”

Knack Focus

“ICTO is de belichaming van cool”

- Newsmonkey

“Een soort moderne versie van droompop. Een mix tussen Soko en M.I.A . met een hiphopjasje over”

Jan Paternoster (BBR)

“Absoluut in het oog te houden”

Luminous Dash

Management/boekings: simon@maxsimummgmt.com

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact

  Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.