Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Ben je klaar om met ICTO een nieuw facet van de Belgische hip hop te ontdekken? Het Belgische toptalent uit Betekom werkte de laatste tijd onuitputtelijk aan nieuw materiaal en dat mag gehoord worden. De laatste maanden bracht ze een drietal nummers uit die bij velen niet ongemerkt voorbij gingen. Met meer dan 30k streams op Spotify in meer dan 60 landen groeide “Icy Lady” onverwachts uit tot een groot succesverhaal zonder veel promo. Naast één van de Grote Beren van Morgen van Dansende Beren, was ze dit jaar ook één van de negen finalisten van De Nieuwe Lichting. Haar mix van opwindende beats gemaakt door Anders (Bhavi, Uberdope) en haarscherpe vocals klinkt opzwepend en zet haar muzikale capaciteit mooi in de kijker. Met I Could Take Over brengt ze dit najaar nog een een niet te missen debuut ep uit, waarmee ze haar stijle opmars zal verderzetten. Naast muziek is de nog jonge rapster ook bezig met een eigen urban kledingmerk. Onthou haar naam maar snel, want ze gaat nog heel wat potten breken in de nabije toekomst. No time to hide anymore!

PERS

"Jong, ambitieus en niet op haar mond gevallen" - Dansende Beren

"Met 'Icy Lady' brengt ze een eigentijds hiphopnummer met een groot je m'en fout-gehalte." - Studio Brussel

"Zij is helemaal thuis in de wondere wereld van de (t)rap, en lijkt zich op te werken als een soort vaderlandse Cardi B" - Knack Focus

"ICTO is de belichaming van cool." - Newsmonkey

"Een soort moderne versie van dreampop. Een mix tussen Soko en M.I.A. met een hiphopjasje over." - Jan Paternoster (Black Box Revelation)

"Absoluut in het oog te houden" - Luminous Dash

Management/bookings: simon@maxsimummgmt.com

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact

  Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.