Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Hang The Deejay (feat. Miss Sue ‘Walk on Water’ Price)

Deejays nemen het hoe langer hoe meer over van de live-bands. Hang The Deejay slaat terug. Twee gereputeerde live-artiesten, DJ Niki (Koner, Atlantis 6…) en DJ Flow (Soul4You, The Incredible Time Machine…), gaan under cover als deejay mét live zang en krijgen daarbij periodiek de steun van Miss Sue Price, de echte zangeres van ‘Walk on Water’ van Milk Inc. en van tal van andere dance hits uit de jaren 1990 en 2000 van Milk Inc., 2 Fabiola, Pat Krimson en Maurizzio. Zie o.a. haar spraakmakende interview met Q-music uit 2010.

Hang The Deejay zelf is vooral bekend van ‘Eerste draft 1895’, de door Eén en Canvas in 2014 meest gebruikte WK-tune na de verplichte officiële FIFA Brasil Worldcup tune. Met ‘Belgium hands up in the air!’ staken ze naar aanleiding van het EK voetbal 2016 in Frankrijk Dimitri Vegas & Like Mike (ludiek) naar de kroon. In 2017 maakten ze o.a. het campagnelied van het project Gezond bewegen van de Vlaamse overheid en het anthem van de Europese Bedrijfssport Spelen. In 2018 en 2019 adviseerden ze de KVBV (1895) over sfeerbevordering bij nationale wedstrijden.

Maar in de live-set ‘spelen’ ze DJ, en draaien en zingen ze vooral hits van vroeger en nu, al dan niet samen met Miss Sue ‘Walk on Water’ Price, en altijd met het publiek. Zie bv. een impressie van hun eerste optreden op de Gentse feesten met Miss Sue Price in 2018 op https://www.youtube.com/watch?v=tRWGkqtdlP0&feature=emb_logo. Intussen traden ze daar in 2019 2 keer op, maar ook in de grote zaal van de Ancienne Belgique, als afsluiter van de eerste dag van Temse in de Wolken 2019, op de Food truck happening in Deinze (2018 en 2019), en op tal van privé- en bedrijfsfeesten. 2020 belooft een druk Hang The Deejay jaar te worden, want er zit ook nieuw eigen werk in de pipeline…

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact

  Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.