Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Mijn naam is Idrissa Diop. Ik ben singer-songwriter en tevens mede-oprichter en het aanspreekpunt van de compagnie "Forest Africa Danse Music”, die ik u graag wil voorstellen. In onze jeugd maakten we muziek en dansten we in de bossen in Senegal. We waren bij de gelukkigen die de kans kregen zich verder te ontplooien en uit te groeien tot professionele polyvalente artiesten. In 2012 groeide het idee om onze muziek- en danskwaliteiten te bundelen in “Forest Africa Danse Music”, waarbij we nog steeds de connectie met datzelfde Afrikaanse bos als inspiratiebron behouden. Onze ambitie is het verenigen van mensen en het overbrengen van onze passie voor de traditionele Senegalese muziek en dans.

"Forest Africa Danse Music" is ondertussen uitgegroeid tot een gemengde Afro-Europese groep waarvan de stijl is beïnvloed door verschillende wereldgenres o.a jazz, reggae, afro,... met blijvende respect voor de traditionele kunst van de Senegalese Baye Falls. We willen zo de idee van “Dans en muziek zonder grenzen” overbrengen aan een breed publiek. Onze dynamische en enthousiaste groep wordt steevast vergezeld door live percussionisten die er mee voor zorgen dat een stilstaand publiek quasi onmogelijk wordt.

We verzorgen concerten, dansoptredens (solo/duo/groep) en geven dansworkshops (met/zonder live percussie) en percussie workshops voor zowel kinderen, als volwassenen. Bovendien zijn we bezig aan ons eerste muziekalbum “Existence”, met andere woorden een bijkomende primeur voor het publiek!

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact

  Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.