VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Spot Belgische muziek in je favoriete platenwinkels en streamingplatformen
  • 31 - 6 jan - feb

Spot Belgische muziek in je favoriete platenwinkels en streamingplatformen

In elke platenwinkel krijgen Belgische albums die in 2021 verschenen een hartvormige sticker van de Week van de Belgische muziek. Ook op de verschillende streamingplatforms zal je aangepaste playlists vinden met het herkenbare hart.

Ook de platenfirma’s doen via hun belangenorganisatie BEA MUSIC hun duit in het zakje.

BEA MUSIC zet de spotlight op de Belgische producties, zowel in de platenzaak als op de streamingplatforms, en geeft artiesten de boost die ze verdienen. In elke platenwinkel krijgen Belgische albums die in 2021 verschenen een hartvormige sticker van de Week van de Belgische Muziek. Ook op de verschillende streamingplatforms zal je aangepaste Playlists vinden met het herkenbare hart. 

Belgische producties in de kijker

Tijdens de Week van de Belgische Muziek zal de spotlight harder dan ooit schijnen op muziek van eigen bodem. Verschillende media en sectoren slaan de handen in elkaar met één doel: een grote ‘ik hou van u’ voor onze artiesten, voor onze producties, voor onze creaties. Om al die zure uitgestelde shows en optredens door te slikken en met een grote dosis optimisme naar 2022 en verder te kijken. Want als er één ding is dat we moeten onthouden van 2021, dan is het dat muziek alles is. Het is troost, het is compagnie, het is energie.

Datum

31 januari 2022 tot 6 februari 2022 23:59