VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

  • 31 - 6 jan - feb

NRJ zet vol in op de Week van de Belgische muziek.

Elke weekdag hoor je enkel Belgische muziek, nodigen we een jonge, opkomende artiest uit en praten we met iemand uit de muzieksector. De kers op de taart? Een exclusieve showcase van Angèle in het Atomium op vrijdag 4 februari.

NRJ zet vol in op de Week van de Belgische Muziek. Het avondspitprogramma NRJ Squad, elke weekdag van 16u tot 19u staat volledig in het teken van Belgische Muziek. Elke weekdag hoor je tijdens NRJ Squad enkel Belgische muziek, nodigen we een jonge, opkomende artiest uit en praten we met iemand uit de muzieksector. NRJ geeft tijdens de Week van de Belgische Muziek jong Belgisch talent nóg meer dan anders een platform en geeft een kijkje achter de schermen met gasten uit de muziekwereld.

Komen al zeker langs in de NRJ-studio tijdens de Week van de Belgische muziek: up & coming Antwerps talent Lebruce, dé sensatie van Franstalig Belgische Doria D, veelbelovende producer Demale, en 5napback die momenteel een hit scoort met Liever Dat Je Liegt en meer! Verder vertelt Charlotte van VI.BE – de organisator achter de Week van de Belgische Muziek – waarom zo’n week broodnodig is en praten we met Stageco – de podiumbouwer achter de Grootste Belgische festivals – en de Hasseltse club Versuz over de Belgische muziekscene.

De kers op de taart? De hele week kan er ook meegespeeld worden voor een exclusieve showcase van niemand minder dan Angèle in het Atomium op vrijdag 4 februari. Schrijf je snel in

Datum

31 januari 2022 tot 6 februari 2022 23:59