Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Verbaal Proces is het resultaat van een gezamenlijke liefde voor tekst, emotie en de daarbij horende juiste klanken. De muziek die ze brengen is telkens een soundtrack van levensfases, die een heel proces doorlopen alvorens ze uit het lab mogen.

In hun eerste plaat 'Emoties van een Rebel' (2017) weerklonken kreten uit turbulente ervaringen, snedige antwoorden naar populistische politici en bedenkingen bij maatschappelijke evoluties. Het leverde enkele woeste therapiemomenten op Waaslandse podia af.

Op hun tweede plaat 'Krijtlijnen' die ze op 20/12/2018 voorstellen klinkt een heel ander geluid. Tom (Hugo) De Rocker bezingt het huiselijke geluk en de onzekerheid. De liefde en de ambras. De kinders en hun toekomst in de stad die lichte en donkere kanten heeft. Met lessen uit het verleden en blikken op de toekomst. De woorden gedijen op cowboy mondharmonica, ritmebepalende hiphopbeats en kalmerende saxofoon. Hadie De Rudder 's stem geeft een mooi tegenwicht waar producer Koen Heirman de balans uitdaagt.

Live vergezeld door één van Sint-Niklaas meest beminde hiphopdj's: Izzy G.

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact

  Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.