Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Bekijk en beluister vanaf nu The Grassroots Movement in De Hal, helemaal LIVE!

De wortels van The Grassroots Movement ontsproten in 2014. Enkele goeie vrienden met een gemeenschappelijke liefde voor Hip Hop bundelden de krachten en gingen op zoek naar muzikanten die net als hen inspiratie halen bij alles wat soulfull, funky of gewoon lekker klinkt.

Onder het motto “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” moesten ze al snel naar een groter repetitiekot uitwijken, The Grassroots Movement telde plots 12 enthousiaste leden. Bij hun eerste live show in de zomer van 2014 werd meteen het grote potentieel van de band duidelijk. Sindsdien bouwen ze hun krachtige live-reputatie uit en brachten ze drie singles uit in eigen beheer.

Iedere single belichaamt op haar manier waar The Grassroots Movement voor staat: Muzikaliteit, energie en dat klein stukje absurditeit dat hen uniek maakt.

In augustus 2017 behaalden ze de tweede plaats van de Nekkawedstrijd. Hierdoor stonden ze tijdens de zomer van 2017 op de planken van Dranouter Festival!

Nieuwsgierig? Boeken?

info@thegrassrootsmovement.be

Meningen over The Grassroots Movement:

Finalist Nekkawedstrijd 2017 - Tweede plaats

***

Finalist Oost.Best! 2015

***

DaMusic.be over Oost.Best:

"oerdegelijke, muzikanten, zangers en rappers"

***

DaMusic vi.be van de maand (juni 2016)

"Wanneer je The Grassroots Movement spot op een festivalaffiche of concertkalender in je buurt twijfel dan geen seconde en ga dat zien! We garanderen u een wonderlijke, fijne en steengoede concertbeleving!"

***

Belgian Bands over Oost.Best:

"de meest sfeervolle set van de hele avond en dat zorgde voor dansende benen bij het publiek. Een zeer fijn optreden om naar te kijken en een dikke pluim voor de bassist!"

***

Juryverslag Oost.Best:

"Er stonden twaalf muzikanten op het podium, en niemand was overbodig. De twaalf muzikanten weten wat een arrangement schrijven is."

"... De backing band toonde nog maar eens dat ze weet waar de klepel hangt als het gaat om genres als funk, hiphop, lounge en soul en vormde het perfecte fundament voor het feestje van de twee rappers."

"Eén scenario speelde door het hoofd van alle juryleden: een bomvol plein ergens op de Gentse Feesten waar The Grassroots Movement het beste van zichzelf geeft en het publiek de grenzen van het enthousiasme oversteekt."

***

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact

  Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.