Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Heavy Metal flavoured grease and rock'n'roll. May contain traces of Thrash and Speed Metal. Best served loud. Made in Belgium

Head nodding & foot tapping op de rauwe riffs en perfect gedoseerde face-melting solo's. Dit is aanstekelijke én toegankelijke high octane Heavy Metal flavor.

Hier géén plat gekabbel over een onverwerkt liefdesverdiet van een eerste lief of djingel-djangel-tofu-hymne dus.

Hell no!

Dit is een Heavy Metal renaissance: meeslepende riffs en optimaal gedoseerde gitaarsolo's.

Beluister de demo's en boeken die mofo's!

website

Facebook page

twitter profile

tel: +32 (0) 494 56 47 93

lievendv@gmail.com

-----

Dit viertal is gruwelijk listig! Deze heerschappen komen en starten op tijd en laten zelfs uw backstage proper achter. Ze verhullen zich in gentlemen-ship maar met hun no nonsense - straight into your face - rock’n roll hebben ze tegen het eind van hun set uw vrouw én dochter verleid, die spontaan door het heupwiegen beginnen te ovuleren.

Met een ritmesectie die als een sleepboot de band in de goeie richting stuwt, een zanger die slick and smooth als kapitein de richting aangeeft, met een messcherpe gitarist als stuurman naast hem, is Point Fifty op weg naar om elke wereldhaven in te nemen. (--Wall To Wall--)

-- "Awesome tracks, heaps of energy and drive. Very tight performance " --

--"Energy filled tracks. Cool as cats".--

---"Good old rock n roll, can't beat that 8)" --

--- Power, snelheid en ijzersterke gitaarrifs! Point Fifty neemt je vlotjes mee op een trip doorheen de donkerste straten in de rockgeschiedenis. Zeker de moeite om live aan het werk te zien! (--Armadillo Jon--)

--- We willen jullie sowieso terug willen boeken dit jaar want jullie waren echt de kers op de taart op onze 36uur. De muziek zit goed, de sfeer zit goed, aangename mensen allemaal. Echt een toffe band zowel qua personen als op gebied van muziek. (--36H 't Stoveke---)

--- Dit jaar wilden we onze jaarlijkse loopwedstrijd een extra dimensie geven door het gebeuren uit te breiden met een paar optredens. Via een collega kwam ik bij Point Fifty terecht. Eerlijke rock, gebracht door bandleden zonder streken. Kortom; ideaal een geslaagd feestje. (--Wanzele Loopt--)

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact

  Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.