Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Hector Devriendt, a Ghent based producer goes by the name of Jennifur. Co-founder of HS71

Hyperlink

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

What happened between 2015 and 2018

Knack Focus *** - "Vertellen zit de Gentse producer in het bloed, zijn taal is die van samples en synths. Devriendt kneedt ze tot een organisch verweven vlechtwerk waarin ontmenselijkte stemmen, warm glooiende melodieën en asymmetrisch gevlijde ritmes een dromerige, dampige waas vormen."

Subbacultcha - "Melancholic Sweetness"

Indiestyle - "Het album glijdt meeslepend van zachte electronica en etherische ambient naar holle techno-vibes en rake IDM, en passeert daarbij alles wat zich daar ook maar érgens tussen kan bevinden. Daarbij springt ‘Unwilling’ zo meteen in het oor: alsof de muzikale zielen van Nils Frahm, John Hopkins en Jan Jelinek zich versmolten en herrezen als een opflakkerend kampvuur, ontspint de track zich laag per laag, met zachte synths en ritmische samples als dansbaar fundament."

Luminoush dash - "Met deze acht nummers neemt Jennifur ons mee op een bijzondere trip door zijn leven. Sommige tracks zijn eerder soundscapes terwijl andere echte liedjes zijn. Het is voor de luisteraar soms moeilijk om een lijn te vinden in deze plaat omdat het foto’s uit Devriendts leven zijn, die hij vertaalt naar muziek. Zo tracht hij de momenten en belevenissen opnieuw te ervaren terwijl hij stiekem weet dat dit onmogelijk is."

Kinky star "Jennifur neemt een beheerste, trage aanloop – ‘Falling Birds’ vormt een eerste hoogtepunt – om naar het einde van de plaat toe, het tempo gevoelig op te drijven met enkele techno-ingrepen. ‘First breath into coma’ mikt zelfs resoluut op de benen. IDM om de hoofdbrekens af te schudden die de boventoon voeren op de eerste down tempo tracks."

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.