Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Wat tot dan allemaal een beetje lokaal was gebleven werd plots helemaal anders toen JUSDORANGE opeens de halve finale van de RR bereikte en zeer lovende kritieken kreeg in het toen populaire programma ‘Vrijaf’ van Gust De Coster. De groep kreeg opeens de kans om degelijke voorprogramma’s te spelen oa The Sound, TC Matic, ….en de optredens reikten opeens ook verder dan ‘werk in eigen streek’.

Na deze periode werd Dries de helft van The Misz waarmee een stevige reputatie werd opgebouwd binnen het K7-circuit uit die tijd. Die reputatie heeft er voor gezorgd dat een groot deel van het repertoire de voorbije 3 jaar terug werd uitgebracht op vinyl. Het project zorgde ook voor de eerste stappen in opnametechniek en een onvoorwaardelijk geloof dat er uit alles wel geluid is te krijgen. Maar het ‘live’-beestje bleef toch knagen en dit leidde tot Durango and The Wall, een groep die eerst met een mini-LP en later met een stevige live-reputatie zowat alle kleine tot middelgrote festivals in België op hun palmares konden bijschrijven. 4 zomers lang werd aan een gemiddelde van 3 optredens per week opgetreden. De periode met Durango eindigde echter op een compleet valse noot waarop Dries besloot het live-spelen en in een groep spelen te laten voor wat het was. Hij stortte zich op het live mixen en een eigen homestudio waarbij zich specialiseerde in akoestische instrumenten wat hem de Vlaamse Folksien binnen loodste. Hij was vaste geluidsman bij Tantra, Anveld, Fluxus, … Je kon hem vinden achter de knoppen op Na Fir Bolg, Paulusfeesten (Paulusplein), Deerlycke Folk, Boombalfestival, BB A’pen,Dranouter, Dranouter aan Zee ….

In alle stilte, behalve voor de buren, werd er aan nieuwe songs gewerkt en is er de blijvende zoektocht naar een eigen geluid. Het was ondertussen al een tijd geleden maar de confrontatie met het publiek werden een meevaller met oa geslaagde passages op Kunstkader Mariakerke (2x in De Hoeve), privéfeestjes,try-outs in besloten kring, Paulusfeesten Oostende, bib Kortrijk, .....

Tijdens een verblijf van meer dan 2 maanden in het ziekenhuis (januari- maart 2020) werden met gratis en online tools enkele demo's op een wat hoger niveau getild via mastering het resulteerde in:

Interim Score: None Expired / Jan Palfijn Collection. Downloaden kan via de geijkte kanalen.

Je kan alvast hier beginnen: https://branruz.bandcamp.com/releases

Nog 36 andere plaatsen online, waar onder I-tunes, Spotify, Deezer, Google Music, …., zorgen er voor dat je je deze CD kunt aanschaffen.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.