Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Pasgeboren katjes zijn tevreden met een klein veilig plekje en de zorg van hun kattenmama. Maar als kittens groter worden, hebben ze meer plaats nodig en eisen ze af en toe behoorlijk wat aandacht. Zo gaat dat ook met songs. Plots zat Katty De Weerdt met een heel nest, een stuk of 37, en die bleven maar om aandacht zeuren. Dus ging ze op zoek naar muzikanten om de jongen behoorlijk muzikaal aangekleed aan de wereld te tonen.

Ze vond in Joris Bleys een schitterend gitarist, die het absolute tegendeel belichaamt van alle gitaristenclichés. Meestentijds verschuilt hij zich liever achter zijn versterker dan met veel show of lawijt om aandacht te vragen. Achter het drumstel verschuilt zich Wim Verhulst, die, hoewel hij natuurlijk af en toe graag stevig doormept, de kunst verstaat om te drummen in dienst van een song. Zelf neemt Katty de leadzang voor haar rekening en in sommige nummers beroert ze ook de toetsen. Live worden ze soms bijgestaan door een lieftallig achtergrondkoor dat naargelang de gelegenheid bestaat uit Ariane Verschooten, Stefania Ritzoglou, Valerie Vanderlooy of Gwendoline Michiel.

Samen noemen we ons Plan Catnip. We kleden elk nummer aan zoals dat nummer het vraagt of zoals wij de vraag van dat nummer begrijpen. Dat leidt tot een moeilijk te omschrijven stijl. De meeste van onze nummers zijn overgoten met een popsausje, enkelen hebben naast de rock gelegen, sommigen hebben een cabaret- of musical-randje, en sommigen hebben dat alles tegelijk. Misschien is het Engelstalig chanson, of singer-songrwriter-met-groep. We nemen je mee in een rollercoaster, die passeert langs drama en tristesse, luchtige grapjes en jubelende vreugde. Dat is alleszins ons plan. Plan Catnip.

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required