VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

WOMEX lanceert Virtual Extended Programme
kel assouf @ womex 2018 © yannis psathas

WOMEX lanceert Virtual Extended Programme

Internationale muziekbeurs, conferentie & showcasefestival WOMEX vond vorig jaar voor het eerst online plaats. De reden is jullie vanzelfsprekend niet onbekend. Daarnaast breidde de organisatie hun online portaal virtualWOMEX uit zodat je er het hele jaar door toegang hebt tot interessante content en de global music community. Bekijk hier het programma dat de organisatie speciaal voor april creëerde.

13.04.21

Nieuws

Het is ondertussen enorm lang geleden dat we elkaar nog eens fysiek hebben kunnen ontmoeten, de nood aan een korte babbel of een inspirerend gesprek wordt alsmaar groter. Daarom probeert WOMEX het beste te maken van deze situatie en bedenken ze alternatieven om mensen te inspireren en met elkaar in contact te brengen.

Het online portaal virtualWOMEX is dé manier om te netwerken, deel uit te maken van de wereldwijde folk/world music community en toegang te hebben tot interessante content, het hele jaar door. Via de professionele database kan je meteen in contact komen met alle geregistreerde WOMEX delegates.

De organisatie maakte zojuist de planning van hun speciale virtualWOMEX Extended Programme bekend. Het filmprogramma zal doorgaan van vrijdag 23 april tot zondag 2 mei 2021 en de conferentie en netwerksessies vinden plaats op maandag 26 en dinsdag 27 april 2021. Neem deel aan interactieve online panel gesprekken, mentor sessies, netwerkmeetings en presentaties over de meest urgente onderwerpen van de wereldwijde muziekscene of geniet van een uitgebreid filmaanbod.

Verder kan je via het digitale platform alle online content verschenen in 2020 (lezingen, netwerkmeetings, showcases, filmaanbod …) herbekijken.

Meer info & inschrijvingen

Registreerde je je voor de online editie van WOMEX vorig najaar? Dan heb je gratis toegang tot het programma.

Nog niet geregistreerd? Doe dat dan hier.

Bekijk de planning en het volledige programma van virtualWOMEX op de website.

WOMEX 2021: open call voor artiesten

Promo adverteren

Reclame