VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

WOMEX 2021: open call voor artiesten
merope @ WOMEX 2019 © eric van nieuwland

WOMEX 2021: open call voor artiesten

The World Music Expo, zeg maar WOMEX, is een van de grootste internationale folk- & wereldmuziekmeetings en -conferenties ter wereld. Met hernieuwd optimisme kijkt de organisatie uit naar een fysieke editie die zal plaatsvinden van 27 tot 31 oktober 2021 in Porto. Artiesten kunnen zich vanaf nu aanmelden voor het showcasefestival.  

09.03.21

Nieuws

Al sinds 1994 brengt WOMEX jaarlijks spelers van over de hele wereld uit de internationale folk- en wereldmuziek scene samen. Ze kunnen er netwerken, kennis uitwisselen én nieuwe muziek en films ontdekken en voorstellen. De internationale muziekbeurs, conferentie en showcasefestival vindt dit jaar voor het eerst plaats in Porto, Portugal. De organisatie werkt met hernieuwd optimisme aan een fysieke editie die — als alles goed gaat — zal doorgaan van 27 t.e.m. 31 oktober 2021.

Muzikanten, dj’s, producers, waag je kans!

Meer dan ooit zet WOMEX in op diversiteit in de internationale muziekscene, of het nu gaat om cultuur, regio, geslacht, leeftijd, genres of tradities. Tot vrijdag 16 april kan je als muzikant, band, dj of producer jouw muzikaal project aanmelden voor het showcasefestival en de Club Summit. Meer informatie over het inschrijvingsformulier en de voorwaarden vind je hier.

Meer informatie vind je op de website van WOMEX of contacteer Lize Colson, onze jazz, folk & wereldmuziek medewerker.

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame