VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Belgium Booms: WOMEX met 2 Belgische bands

Na een noodgedwongen online editie in 2020 is WOMEX (voluit World Music Expo) weer helemaal terug! Van 27 tot en met 31 oktober is het verzamelen geblazen in het Portugese Porto voor de internationale muziekbeurs, conferentie & showcasefestival. 

15.10.21

Nieuws

Met hernieuwd optimisme kijkt de organisatie uit naar deze fysieke editie, en wij samen met hen! Met zo’n honderd Belgische delegates en ook twee zeer getalenteerde Belgische acts op de line up belooft WOMEX nu al een bijzondere editie te worden. De psychedelische jazzers van Echoes of Zoo en ‘Queen of Afro Groove’ Manou Gallo houden de Belgische eer hoog. 

VI.BE is samen met de collega’s van Wallonie-Bruxelles Musiques en Sabam For Culture aanwezig onder de noemer ‘Belgium Booms’ en ondersteunt zowel de Belgische artiesten als hun omkadering. De Belgium Booms stand (E51-E56) in de Alfândega do Porto zal gedurende het hele festival dienen als meeting point voor zowel de Belgische als internationale delegates, met het hoogtepunt op donderdag 28/10 om 16u, wanneer we onze jaarlijkse drink hosten.

Meer info en timings via belgiumbooms.be.

PRG Studio

Reclame