VI.BE

Whambam: een platform voor en door muziekliefhebbers

Whambam: een platform voor en door muziekliefhebbers

Maak kennis met Whambam, de Tinder onder de muzikanten, voor online muzieklessen op jouw ritme. Beginner of ervaringsdeskundige? Dit platform verbindt muzikale zielen van elk niveau met elkaar.

05.01.21

Nieuws

Wat is Whambam? 

Whambam biedt muzieklessen aan op maat en zonder verbintenis op lange termijn. Vanwege de huidige COVID-maatregelen focust Whambam zich voorlopig enkel op online muzieklessen, aangezien dit momenteel de enige manier is om potentiële muziekstudenten in contact te brengen met een breed assortiment aan docenten.

Hoe werkt Whambam voor studenten?

Registreer je als student, maakt je account aan en je bent vertrokken. Scroll door de lijst met docenten, bekijk de profielen en zoek een docent die past bij jouw wensen. 

Vervolgens kies je een beschikbaar tijdslot en deel je informatie met de docent. Deze informatie kan gaan over: je lievelingsnummer die je graag wil leren spelen, je wil enkel de basis van een instrument leren spelen, … Op Whambam kan het allemaal, van een enkele les tot een pakket van 5 tot 10 lessen. 

Een half uur voor de les wordt op je Whambam account een Zoom link gegenereerd. Klik op de link en je start je Whambam les met je Whambam docent. Het muzikale plezier kan beginnen.

Hoe werkt Whambam voor docenten? 

Whambam stelt de docent centraal. Eenmaal geregistreerd en goedgekeurd door de Whambam muziek pedagoog, kan je je account aanmaken. Vul je gegevens in, voeg een tekstje toe en/of een paar video’s waarin je skills toont. Kies vervolgens je lesprijs, vul je beschikbare lesmomenten in en voila.

Als een student een les bij je boekt, wordt deze automatisch in je Whambam account ingepland. Een half uur voor aanvang van de les wordt er een Zoom link gegenereerd en kan de les beginnen. 

De metronoom tikt… kom een kijkje nemen op whambam.be en bepaal jouw tempo.

Promo adverteren

Reclame