VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Week Van de Belgische Muziek wordt één grote liefdesverklaring aan muziek van eigen bodem
© tristan door jeroen bossee @ stoemp in wonderland

Week Van de Belgische Muziek wordt één grote liefdesverklaring aan muziek van eigen bodem

Tijdens de Week Van De Belgische Muziek richt VI.BE de spotlights op muziek van eigen bodem en haar zwaar getroffen sector. Samen met verschillende spelers uit de muzieksector, VRT en diverse media maken we er één grote liefdesverklaring aan de Belgische muziek van. Als afsluiter van de week moedigen we iedereen met een hart voor muziek aan om mee een massale ode te brengen. Doe je mee?
 

03.12.20

Nieuws

Om 2021 goed van start te laten gaan zet VI.BE haar schouders onder de Week Van de Belgische Muziek. Van maandag 8 tot en met zondag 14 februari richten we samen met verschillende spelers uit de muzieksector, VRT en diverse media de spotlights op muziek van eigen bodem en haar zwaar getroffen sector. De hele week wordt één grote liefdesverklaring aan de Belgische muziek. Daarom worden in heel het land tal van acties en initiatieven op poten gezet. VI.BE coördineert die acties en lanceert alvast zelf een project als afsluiter van de week. En daarvoor hebben we jou nodig!

De muzikaalste Valentijn ooit

VI.BE moedigt iedereen met een hart voor muziek – elke lokale held, van rockers en rappers tot zangers, dj’s en trompettisten – aan om op Valentijn een massale ode te brengen aan muziek van eigen bodem. Of je nu zingt of rapt, gitaar, trompet of piano speelt, je een lovey dovey dj-set draait of een remix brengt: het maakt niet uit. Ga op zoek naar hét Belgische nummer dat je nauw aan het hart ligt en doe er je ding mee. Installeer je op zondag 14 februari om 17u stipt op je balkon, voor je raam of op de stoep en laat je straat meegenieten van jouw versie.

Toon jij mee je hart voor Belgische muziek?

Geef via dit formulier je nummerkeuze door en laat ons weten waar je je ode brengt, zodat wij weten waar er op Valentijn muziek weerklinkt. Wij bezorgen je binnenkort ook gepersonaliseerd promotiemateriaal, waarmee jij de hele buurt kan laten weten dat jij mee je liefde verklaart tijdens de Week Van de Belgische Muziek. Wij brachten je gemeente of stad alvast op de hoogte van dit hele gebeuren. 

Duid 14 februari alvast met een groot hart aan in je agenda en maak er samen met ons één grote liefdesverklaring van om Belgische muziek en haar zwaar getroffen sector een hart onder de riem te steken. Liefde klonk nog nooit zo schoon, da’s nu al zeker.

Laat ons hier weten dat jij meedoet, en wij zorgen voor je promomateriaal.