VI.BE

We Play Every Day: speel op virtuele podia

Soundstorm supports nieuw talent. De hele maand december stelt het interactieve platform haar virtuele podia gratis ter beschikking van de artiesten op VI.BE platform.

05.11.20

Nieuws

Soundstorm is ’s werelds eerste multiplayer in-game live streaming platform, wat wil zeggen dat je als band of artiest optreedt in een virtuele 3D wereld waarin je fans elkaar online kunnen ontmoeten om samen naar jouw show te kijken.

Om nieuw talent een hart onder de riem te steken stelt het platform een maand lang, telkens op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag, haar virtuele podia gratis ter beschikking van de artiesten op VI.BE platform. De hele maand december selecteren deze curatoren uit de brede muziekindustrie wekelijks uit de VI.BE inzendingen:

  • Fatih Devos (Socioloog, rapper, jeugdwerker)
  • Naomi Sijmons (Reena Riot)
  • Amelie Van Horebeke en Charlotte Van der Goten (Gentle Promotion)
  • Jonas Govaerts (ex-The Hickey Underworld)

Deze call is open voor alle bands, producers en soloartiesten, maar houd er rekening mee dat – door de huidige Covid19-restricties – de optredens niet in onze vaste stream theatres kunnen doorgaan, en dus van thuis uit zullen moeten gebeuren. Ervaring met DIY streams is dus een plus, maar Soundstorm is er om jullie bij te staan met raad en open source software.

Promo adverteren

Reclame