VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Waves Vienna 2021: open call voor artiesten
juicy @ waves vienna 2019 © waves vienna - alexander galler

Waves Vienna 2021: open call voor artiesten

Van 9 tot en met 11 september vindt in de Oostenrijkse hoofdstad het Waves Vienna showcasefestival plaats. De applicaties voor artiesten zijn geopend, en lopen tot 5 juli.

16.02.21

Nieuws

Waves Vienna is een Oostenrijks showcasefestival gericht op internationaal opkomende pop, rock, alternatieve en club acts. Het motto van het festival is “East meets West”, waarmee de organisatie de uitwisseling wil stimuleren tussen de Oost-Europese en de West-Europese muzieksector.

Het festival vindt plaats van 9 tot en met 11 september in het negende district van Wenen, de Oostenrijkse hoofdstad. Elke editie licht het festival twee focuslanden uit. De focuslanden voor de aankomende editie zijn momenteel nog niet bekend.

Gekoppeld aan het festival vindt er ook een conferentie plaats, met panels, lezingen en workshops. Ook daar zal “East meets West” centraal staan.

Waves Vienna Festival wordt georganiseerd door Verein Wien macht Kultur en Comrades GmbH. De conferentie wordt geco-organiseerd door Music Information Center Austria. Waves Vienna maakt deel uit van INES – voluit Innovation Network of European Showcases.

Inschrijven

Artiesten kunnen zich tot 5 juli 2021 (middernacht CEST) aanmelden via het online application form van Gigmit.

Meer info vind je op de website van Waves Vienna

PRG Studio

Reclame