VI.BE

VI.BE call: PA-Repetities

VI.BE call: PA-Repetities

Hoera, er is weer perspectief! Vanaf deze zomer worden concerten, festivals en feesten stilletjes aan terug op gang gebracht om er dit najaar 200% een lap op te geven. Na de ellenlange stilstand is het tijd om je voor te bereiden, en waar doe je dit beter dan op een straf podium, met een goede sound onder begeleiding van een professionele coach? 

15.06.21

Nieuws

In aanloop naar het muzikale najaar gooien zes van ‘s lands coolste muziektempels in augustus en september de deuren open. Jij of je band krijgen een dag de sleutel én een top technicus ter beschikking. Samen zetten jullie jullie sound, set (list) en stage setup helemaal op punt. En … wie weet word je zelfs als kers op de taart wel geboekt voor een concert in de zaal van je keuze! 

Wie doet mee? Check het hier:

  • zo 08/08: 4AD (Diksmuide) - Christopher Lonneville (o.a. Nordmann, Lee Scratch Perry

  • zo 29/08: Muziekodroom (Hasselt) - Bob Belmans (o.a. The Sore Losers, Peuk, Adriaan De Roover

  • za 11/09: Trix (Antwerpen) - Tobie Speleman (o.a. Blackwave.)

  • za 11/09: Fuse (Brussel) - Steven Van Belle (o.a. Fuse, Voltage

  • ma 13/09: Flagey (Brussel) - Peter Desmedt (o.a. De Beren Gieren, N∆BOU, John Ghost, Uma Chine, Beraadgeslagen, Sander de Keere, Picea Orientalis)

  • ma 20/09: CC Brugge (Brugge): De Centrale (Gent) - Jeroen Geerinck (o.a. Naragonia, Trio Dhoore, WÖR, Douglas Firs, Osama Abdulrasol Trio)

Wil jij hier kans op maken? Schrijf je dan tot en met 8 juli in en laat ons weten welke club/coach & datum je voorkeur heeft en waarom. Succes! 

Ad - vacature advies

Reclame