VI.BE

Urgent.fm schenkt Belgische muzikanten on air tijd

Urgent.fm richt in hun muziekselectie en berichtgeving de pijlen op Belgisch grondgebied. Daarnaast biedt de zender Belgische muzikanten on air tijd die ze helemaal zelf mogen invullen!

28.01.21

Nieuws

Van 8 tot 14 februari overspoelt de Week van de Belgische muziek het land met muzikaal talent van eigen bodem. Natuurlijk surft Urgent.fm mee op deze harmonieuze, nationale wateren. Want er valt wel wat talent in de netten te klissen.

Het grote team Urgent.fm dj’s en programmamakers richten in hun muziekselectie en berichtgeving de pijlen op Belgisch grondgebied en verklaren de liefde aan inlands talent. Tumult.fm wijdt haar on air programmatie aan de Week van de Belgische muziek en daagt op met verslaggeving en gesprek.

Maar er is meer! De zender trekt een reeks Belgische muzikanten in haar schip en biedt hen on air tijd. Deze uren vullen ze vrijelijk in met muzikale mixes, eigen stoef tot promotie, een blik op wat nog ontgonnen dient te worden tot een combo van lokale klassiekers. Het wordt het vrije podium dat de muzikanten moesten missen.

Urgent.fm kijkt uit naar wat daar uit de bus zal komen. Stem tussen 8 en 14 februari af op Urgent.fm en volg via de social media kanalen. Meer info vind je hier.

Promo adverteren

Reclame