VI.BE

Nieuw label Tomorrowland sluit wereldwijde deal met Universal Music Group

Nieuw label Tomorrowland sluit wereldwijde deal met Universal Music Group

Tomorrowland breidt verder uit. Naast succesvolle (virtuele) festivals, het modemerk TML by Tomorrowland en One World Radio is er nu ook het platenlabel Tomorrowland Music. Het label schiet uit de startblokken met een eerste release van Never Sleeps (het nieuwe project van Afrojack) en kondigt nog een hele reeks grote namen binnen de elektronische muziek aan. 

26.08.21

Nieuws

Tomorrowland Music wordt gerund door Michel Van Buyten, voormalig co-managing director bij Sony Music Benelux. Van Buyten richtte ook het managementkantoor Classic Agency op, thuishaven van artiesten als K1D, Safi, Ruby Grace, Intergalactic Lovers en Thecolorgrey.

Het nieuwe label sloot een exclusieve deal met Virgin Records en Virgin Music Label & Artist Services, allebei onder de vleugels van Universal Music Group. Door die samenwerking kan Tomorrowland Music rekenen op de wereldwijde distributienetwerken van Universal.

Michiel Beers, oprichter en CEO van Tomorrowland, is erg opgetogen over de nieuwe stap: “De creativiteit bij Tomorrowland droogt nooit op. Ik ben heel trots op de veerkracht van ons team en de manieren die we bedachten om om te gaan met de realiteit van de afgelopen periode. We hebben de extra tijd gebruikt om te focussen op projecten die al lang op ons lijstje stonden, en eentje daarvan was absoluut om ons eigen Tomorrowland Music label te lanceren.”

Promo adverteren

Reclame