VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

The stage could be yours: VI.BE zoekt stagiairs

The stage could be yours: VI.BE zoekt stagiairs

‘The stage is yours’, hoor je ’t ons al zeggen? We zoeken enkele stagiair(e)s om ons team projecten én ons communicatieteam dit najaar te versterken. Zin in? Solliciteer nu!

04.04.24

Nieuws

Jij...

 • bent een overdreven enthousiaste muziekfan.
 • bent een denker én een doener die zich keihard wil smijten voor de missie van VI.BE en samen met ons wil werken aan een bruisende muziekscene waarin elke artiest kan groeien en shinen. 

 • herkent je in één van deze profielen:

  • Stage 'Team Projecten' 
   Je bent van alle markten thuis en wil je smijten op leuke projecten. Je zal meewerken aan het Netwerk Muziekgemeenten, platform en het gloednieuwe project First Aid. Je bent een geboren planner en bent vlot met spreadsheets. Naast je organisatorische skills, ben je ondernemend en een goede communicator (ook in het Engels en Frans). 
  • Stage 'Algemene Communicatie'
   Je hebt affiniteit met een basiskennis van InDesign en andere Adobe programma's + je hebt een vlotte pen. Je bent productioneel sterk en een goede organisator. Jij werkt op Stoemp! en de Week van de Belgische muziek 2025.

Wij...

 • bieden je een uitdagende stage in de music bizz, die aansluit bij je verwachtingen, ervaring, goesting of studie. 
 • bieden je heel veel liefde en begeleiding, toffe collega’s en een fijne werkplek in het centrum van Brussel. 
 • iedereen zet hier zijn eigen koffie, beloofd!

Interesse?

Bel ons, schrijf ons, laat ons vlug iets weten! Stuur een mailtje naar stage@vi.be met je cv en motivatie en vermeld duidelijk in welke stage je geïnteresseerd bent en in welke periode je stage kan lopen.

Hoezo, je kent VI.BE nog niet?

VI.BE (spreek uit als vaaib) is het steunpunt voor artiest en muzieksector — van beginner tot pro, van lokaal tot internationaal, en de organisatie achter o.a. het gratis advies, het VI.BE platform, Lokale Helden, de MIA’s, de VI.BE scriptieprijs, de Week van de Belgische muziek, de Stoemp! Brusselse caféconcerten en Belgium Booms.