VI.BE

The BluesBones scheren hoge toppen in de internationale bluesscene
the bluesbones

The BluesBones scheren hoge toppen in de internationale bluesscene

Het gebeurt niet iedere week dat een Belgische band de hoogste regionen bekleedt van zowel de Amerikaanse als de Engelse en Franse blues charts. Hoog tijd dat je kennis maakt met de winnaars van de Belgian Blues Challenge (2016) en één van de laureaten van de European Blues Challenge (2017).

18.12.20

Nieuws

The BluesBones timmeren al jaren aan de weg in de internationale bluesscene. In 2016 wonnen ze nog Belgian Blues Challenge in De Casino, georganiseerd door de European Blues Union. Het jaar nadien behaalden ze als Belgische vertegenwoordiger een tweede plaats bij de European Blues Challenge in Denemarken, waar zo’n 25 landen aan deelnamen.

Hun meest recente plaat die eind november uitkwam, gooit nu ook wereldwijd hoge ogen in de blues charts.

In de VS staan The BluesBones op nummer 1 in de Blues Rock Charts van Roots Music Report Top 50 (en op 8 in de Blues Album Charts). In het VK staan ze op nummer 4 in de Independent Blues Broadcasters Association Blues Charts. En in Frankrijk op nummer 10 in de Playlist Chart van Collectif des Radios Blues.

Er verschenen ook lovende reviews in onder meer American Blues Scene en Rock and Blues Muse. Een band om in de gaten te houden dus!

Meer info

thebluesbones.com

Beluister hieronder hun album ‘Live on Stage’.

Accepteer cookies om deze embed te bekijken.

Promo adverteren

Reclame