VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Stel je kandidaat voor een gratis coachingstraject voor innovatie in cultuur

Stel je kandidaat voor een gratis coachingstraject voor innovatie in cultuur

Ga 3 maanden lang met 15 experts aan de slag rond innovatie binnen cultuur en bouw mee aan de toekomst van onze sector!

20.08.21

Nieuws

Cultuurloket start een coachingstraject rond innovatie in de cultuursector. 3 maanden lang gaan 15 organisaties/individuen uit de cultuursector in gesprek met 15 experts rond verschillende thema's. Wat betekent innovatie voor de cultuursector?Hoe verken en bespeel je nieuwe markten en doelgroepen? Hoe ontwikkel je nieuwe verdien- en organisatiemodellen? Hoe creëer je een innovatiecultuur in jouw organisatie of voor jezelf als individu? 

Om deel te kunnen nemen aan het traject volstaat het dat je als individu of als organisatie professioneel actief bent in de cultuursector. Dit betekent dat je als organisatie minstens rechtspersoonlijkheid hebt (vzw, bv, etc) en als individu kan aantonen dat je al minstens 2 jaar professioneel actief bent (dat kan zowel via interim, SBK of als zelfstandige zijn).  Zowel gesubsidieerde als niet-gesubsidieerde organisaties en individuen komen in aanmerking. 

Ook experts kunnen instappen in het traject. Heb je expertise in aspecten van ondernemerschap of innovatie en heb je zin een deep dive rond innovatie voor cultuur? Stel je dan zeker kandidaat. Experts die ook als trainer optreden in het traject krijgen hiervoor een vergoeding. 

Deelname is volledig gratis maar je dient je wel kandidaat te stellen via dit online formulier

Meer info vind je hier. 

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame