VI.BE

Speel op MaMA Festival

Van 14 tot 16 oktober 2020 vormen de Parijse wijken Pigalle en Montmartre het decor van de elfde editie van het MaMA Festival. Het showcasefestival profileert zich als dé ontmoetingsplaats voor internationale en ook een groot deel Franse muziekprofessionals. 

24.02.20

Nieuws

Met zo’n 6.000 muziekliefhebbers en professionele delegates is het één van de meest relevante club- & showcasefestivals in Frankrijk. Het festival strekt zich met 130 concerten uit over tien zalen, verspreid over drie dagen. De conferentie vindt voornamelijk plaats in Le Trianon en L’Elysée Montmartre. De voertaal is afwisselend Engels en Frans.

Afgelopen editie lag de programmatorische focus op de Portugese muziekscene. Maar ook België was goed vertegenwoordigd: Tessa Dixson, Anwar, La Jungle, Yellowstraps, It It Anita, Rare Akuma, Glauque, Moka Boka en Ascendant Vierge speelden op MaMA Festival 2019.

Voor komende editie is MaMA Festival nog op zoek naar opkomend talent dat de Franse markt wil exploreren. Acts die in aanmerking willen komen voor een showcase op MaMA Festival 2020 kunnen zich aanmelden via het artist application form tot en met 30 april 2020. 

Bij de inschrijving word je gevraagd onderstaande info door te geven: 

  • naam en contactgegevens van de band, management & technische crew
  • beknopte bio, foto, genre, invloeden & muziek
  • enkele perscitaten
  • stageplot, technische & hospitality rider

VI.BE zal ook dit jaar aanwezig om de Belgische showcases te ondersteunen met een Belgium Booms campagne, i.s.m. Wallonie-Bruxelles Musiques en met ondersteuning van SABAM for Culture. 

Meer informatie

www.belgiumbooms.be

www.mamafestival.com

Contact

Nico Kennes

Bekijk hieronder de aftermovie van Belgium Booms op MaMA 2019.

Accepteer cookies om deze video te bekijken.