VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

SoAlive Music Conference 2024: open call voor artiesten

SoAlive Music Conference 2024: open call voor artiesten

SoAlive Music Conference & Festival 2024 belooft een spannende vooruitblik op de toekomst van muziek te geven, met inzichten in nieuwe technologieën en artificiële intelligentie. Maar wat het nog specialer maakt, is dat je de kans krijgt om 2, 3 of 4 oktober in Sofia (Bulgarije) op te treden voor een professioneel, internationaal publiek!

01.03.24

Nieuws

Deze muziekbeurs- en showcasefestival voorziet een overvloed aan activiteiten met meer dan 40 panels, seminars, feesten, evenementen en optredens. De conferentie zelf is een uniek platform dat artiesten en experts netwerkmogelijkheden biedt door middel van groepsdiscussies en één-op-één mentorsessies.

SoAlive 2024 heeft drie main venues: Sofia Live Club, die niet alleen de belangrijkste concertzaal is, maar ook een iconische plek voor live muziekliefhebbers; Hall 2 of the National Palace of Culture (NDK), voor talks en presentaties; en Memento NDK, een netwerkzone waar je ook van een kopje koffie of maaltijd kan genieten.

Schrijf je in!

Ben jij een getalenteerde live performer die ervan droomt om in Oost-Europa op te treden? SoAlive heeft 20 beschikbare slots en staat open voor alle genres, van acid jazz tot indierock, en van traditionele muziek tot alternatieve pop! 
Zowel de vergoeding, reiskosten en accommodatie kunnen met de organisatie besproken worden.

Verlies geen tijd en registreer je hier vóór 22 april 2024 met je project! 

Meer info

Raadpleeg de officiële website voor meer info. Vragen? showcase@samc.bg.
 

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame