VI.BE

Vlaams-Brabant ondersteunt creatieve sector met innovatiesubsidie

Vlaams-Brabant ondersteunt creatieve sector met innovatiesubsidie

De Smart Hub van de provincie wil ondernemers in de creatieve en culturele sectoren extra ondersteunen. Schrijf je nu in voor het Atelier Innovatie op 29 juni!

11.06.21

Nieuws

Smart Hub Vlaams-Brabant wil innovatie stimuleren en de samenwerking tussen kennisinstellingen en ondernemingen bevorderen. Daarnaast trekken ze ook buitenlandse investeerders aan om zo van Vlaams-Brabant een echte hotspot van creatieve economie te maken.

De culturele sector krabbelt stilaan terug recht, maar de nasleep van de crisis zal nog erg lang voelbaar zijn. Daarom wil Smart Hub Vlaams-Brabant dit jaar een extra inspanning doen voor de sector tijdens de huidige call voor het innovatiesubsidie traject. 

Unieke innovatieve projecten kunnen een aanvraag indienen voor een financiële ondersteuning van max. € 150.000 voor een project van max. 2 jaar. Deadline om een dossier in te dienen is 15 oktober 2021. Om het volledige traject toe te lichten organiseert Smart Hub Vlaams-Brabant een online Atelier Innovatie op 29 juni. Deelnemen is gratis, maar inschrijven is wel verplicht.

Op de website van de Smart Hub lees je veel meer over hun doelstellingen én vind je een aantal inspirerende voorbeelden van innovatieve projecten.

Promo adverteren

Reclame