VI.BE

Schrijf je in voor de nieuwe Pitch Sessies van VI.BE en Amplo

Zoals elk jaar slaat Amplo de handen in elkaar met VI.BE voor de befaamde Pitch Sessies. Op het programma dit najaar: een Indie Pitch in Trix en een Zware Gitaren Pitch in Wilde Westen!

02.10.20

Nieuws

De Pitch Sessie van VI.BE en Amplo? Bekijk het als een soort blind date tussen producers/muzikanten en muziekprofessionals. Je krijgt er een avond lang coaching en feedback van professionals, en maakt kans op een dag coaching op maat.

Indie Pitch

Maak jij Indie die nu gehoord moet worden? Schrijf je dan in voor de Indie Pitch in Trix op maandag 9 november. Op het programma die avond: coaching van Pascal Deweze (Metal Molly, Broken Glass Heroes), Dieter Sermeus (Trix), VI.BE en Amplo, én je maakt kans op een dag coaching op maat van jouw project door Pascal Deweze. 

Zware Gitaren Pitch

Schrijf je dan in voor de Zware Gitaren Pitch in Wilde Westen op 16 november. Op het programma die avond: coaching van onder andere Brent Vanneste (STAKE), Tom Vangheluwe (De Kreun, Wilde Westen), VI.BE en Amplo. En er is meer: je maakt ook nog eens kans op een dag coaching op maat van jouw project door Brent Vanneste. 

Inschrijven

1. Schrijf je in voor een van deze twee Pitches en stuur je beste 3 songs in.

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren bovenstaande coaches voor elke Pitch Sessie 3 artiesten die worden uitgenodigd voor een kweetnieoewaardevolle coachingsessie.

3. Eén van de drie bands krijgt een dag coaching op maat door de artistieke coach van dienst.

Promo adverteren

Reclame