VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Sabam helpt aanstormend muziektalent aan speelkansen

Sabam helpt aanstormend muziektalent aan speelkansen

Sabam for Culture lanceert een beurs tot €500 voor horecazaken en jeugdhuizen die aanstormend talent een speelkans geven.

03.08.21

Nieuws

We hoeven je niet te vertellen hoe belangrijk het is voor een artiest om live-ervaring op te bouwen, zeker wanneer je aan het begin van je carrière staat. Door de uitzonderlijke omstandigheden was live optreden voor een publiek echter meer dan een jaar niet mogelijk. Sommige artiesten wachten zelfs nog steeds op hun allereerste podiumkans. Hoog tijd om daar verandering in te brengen!

Win-win

Sabam for Culture heeft een oplossing bedacht: een beurs tot €500 voor horecazaken en jeugdhuizen die liveconcerten programmeren. Ook zij hebben een bijzonder moeilijke periode achter de rug, terwijl net hun podia een zeer belangrijke rol spelen in het aanbieden van live-ervaringen. Ze kunnen dus een financieel duwtje in de rug gebruiken om opnieuw concerten te kunnen organiseren en te zorgen voor een degelijke vergoeding voor de artiesten, catering, een professionele geluidsinstallatie … Deze nieuwe (tijdelijke) beurs van Sabam For Culture speelt hierop in.

Een win-winsituatie dus: Sabam For Culture maakt de organisatie van het concert in optimale omstandigheden voor de organisatoren financieel haalbaar én geeft artiesten zo een kans om hun muziek live te brengen voor een publiek.

Kansenplatform

Sabam moedigt organisatoren aan om muzikaal talent te zoeken én vinden via ons online kansenplatform. Ben je artiest? Registreer jezelf dan op VI.BE platform, hou de nieuwe kansen in het oog, en voor je het weet mag je live het beste van jezelf geven!

Beurs aanvragen

Ken of ben je zelf een organisator? Wil je kansen geven aan opkomend talent? Alle informatie over de beurs vind je hier.

Promo adverteren

Reclame