VI.BE

Repeteren in Gent: jouw mening telt!
© behangmotief

Repeteren in Gent: jouw mening telt!

Het Gents Kunstenoverleg, Democrazy, de Gentse repetitieruimtes en VI.BE slaan de handen in elkaar voor een onderzoek naar repeteren in Gent. Laat jouw stem horen en maak kans op gratis repetitietijd!

08.12.20

Nieuws

Dat het voor muzikanten vreemde en moeilijke tijden zijn hoeft geen betoog. Toch wil de muzieksector in Gent vooral hoopvol naar de (nabije) toekomst kijken waarin er ongetwijfeld meer dan ooit muziek beleefd en gespeeld zal worden. 

Geen (live) muziek zonder repetities en daarom hebben de Gentse repetitieruimtes, het Gents Kunstenoverleg, muziekclub Democrazy en VI.BE de handen in elkaar geslagen om een zicht te krijgen op hoe en waar er in Gent gerepeteerd wordt.

Aan de hand van een grootse enquête gericht aan alle muzikanten in Gent willen we een beeld krijgen over de huidige situatie (corona even buiten beschouwing gelaten) en kijken hoe vraag en aanbod zich tot elkaar verhouden. Waar repeteer je, hoe vaak, hoeveel betaal je, welke voorzieningen zijn er in je huidige ruimte? En ook: hoe ziet jouw ideale repetitieruimte eruit? Daar willen we met jouw hulp zicht op krijgen.

Ben je muzikant in Gent? Vul dan hier de enquête in tot en met 17 januari. Democrazy geeft elke invuller van de enquête haar notoire Demokaart cadeau (t.w.v. €15). Krijg een jaar lang drie euro korting op elk Democrazy-concert (live of via stream), want inspiratie is de beste leermeester(es)! Je maakt bovendien kans op gratis repetitietijd in één van de Gentse repetitieruimtes. Bedankt voor je hulp!

Deze bevraging is een initiatief van

Gents Kunstenoverleg
Democrazy

Met de steun van deze Gentse repetitieruimtes

Oort Studio
Wondeljam
Genuine Sound
Muziekcentrum Goedleven
't Stil Lawijt

Promo adverteren

Reclame