VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Reminder: deadlines voor vzw’s

In dit bizar jaar willen we je er toch nog een laatste keer aan herinneren dat er een paar administratieve deadlines naderen voor vzw’s. 

19.08.20

Nieuws

In eerdere berichten hebben we al verwittigd dat de algemene vergadering uitzonderlijk tot 8 september kan worden ingepland. Gelukkig kan de vergadering nu ook via videogesprek doorgaan. Meer details over wat er juist van de algemene vergadering verwacht wordt lees je in het bericht hieronder.

Deadlines voor vzw’s

Heb je nog gewacht met het uitnodigen van de leden op de algemene vergadering? Dan is nu je allerlaatste kans! De uitnodiging moet namelijk minstens 15 dagen voor aanvang van de vergadering verstuurd worden. Zelfs als je tot het allerlaatste moment wacht om de algemene vergadering in te plannen en kiest voor 8 september moet de uitnodiging zeker voor het einde van de week nog de deur uit.

Daarnaast herinneren we ook nog eens aan de deadline voor het aangeven van de rechtspersonenbelasting voor inkomsten uit 2019. De deadline daarvoor valt normaal ergens eind september, maar met de coronacrisis wordt die met een maand verschoven, naar 29 oktober om precies te zijn. Maar als je dan toch bezig bent met het bijeenroepen van de algemene vergadering en het goedkeuren van de jaarrekening: why wait?
 

Bestuur van de vzw

Rechtspersonenbelasting en patrimoniumtaks

Stage oproep 2023

Reclame