VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Reeperbahn International 2021: open call voor professionals
reeperbahn festival international berlin 2020 © jim kroft

Reeperbahn International 2021: open call voor professionals

De internationale werkbezoeken van het Reeperbahn Festival steken voor de gelegenheid in een hybride jasje. Hoewel de organisatie de optie open houdt voor eventuele fysieke delegaties, ligt de focus dit jaar toch vooral op digitale uitwisseling via partnerfestivals in de VS, China en Afrika.

11.03.21

Nieuws

De laatste jaren gaat het Reeperbahn Festival in Hamburg steeds internationaler. Met steun van het Duitse Ministerie van Buitenlandse Zaken konden alle Europese delegates van kleine en middelgrote bedrijven binnen de muzieksector een aanvraag indienen voor een tussenkomst in de reis- en verblijfkosten naar en een conferentieticket voor (één van) de vier edities van Reeperbahn Festival International.

Ook dit jaar blijft het concept van Reeperbahn International overeind, zij het in de vorm van een hybride (grotendeels digitale) formule. Er vinden vier edities plaats:

Muziekprofessionals die officieel deel willen uitmaken van de delegatie, en aan op maat gemaakte netwerk-opportuniteiten willen deelnemen, kunnen zich registreren via aanmeldingsformulier op de Reeperbahn website. Er wordt gewerkt aan fysieke uitwisselingsmomenten voor de delegatie, maar gezien de onzekere situatie staat er steevast een digitaal alternatief klaar.

Ook andere geïnteresseerden kunnen van thuis uit meevolgen, via het Reeperbahn Festival Conference Platform. Een digitaal kaartje kost je €6,59.

Meer informatie vind je op de website van het Reeperbahn Festival of via Nico Kennes.

Lotto april

Reclame