VI.BE

Reeperbahn Festival 2021: open call voor artiesten
jan verstraeten © frederik buytaert

Reeperbahn Festival 2021: open call voor artiesten

Vorig jaar werd Jan Verstraeten – als enige Belg op de affiche – nog uitgeroepen tot één van de ontdekkingen van de hybdride editie van het festival door muziekblog Bands of Tomorrow. In september 2021 hoopt de organisatie weer een “normale” editie te kunnen opzetten. Het application form staat sinds kort online.

08.02.21

Nieuws

Ondanks de ietwat ongewone hybride editie van afgelopen jaar, hoopt het Reeperbahn Festival dit najaar weer helemaal in full force terug te zijn. De organisatie kondigde onlangs de data voor 2021 aan: van 22 tot 25 september kan je in Hamburg terecht.

Traditiegetrouw is Reeperbahn een belangrijke ontmoetingsplaats voor de internationale muziekindustrie, met om en bij de 600 concerten op meer dan 100 locaties. Talentvolle acts spelen zich in de loop van vier dagen internationaal in de kijker voor 5.900 professionals uit meer dan 55 landen.

In 2019 jaar maakten onder meer Echo Collective, Whispering Sons, Sylvie Kreusch, Black Mirrors en Brutus deel uit van de programmatie. VI.BE ondersteunde hen met een Belgium Booms-campagne, in samenwerking met Wallonie-Bruxelles Musiques, en gesteund door Sabam for Culture. Vorig jaar blonk Jan Verstraeten uit op de gedeeltelijk digitale editie.

Om kans te maken op een plek in de line-up, kan je je online aanmelden via het artist application form op de website van het festival. De deadline voor je applicatie voor de aankomende editie is 23 juli 2021.

Meer informatie

Je vindt alle info op de website van Reeperbahn Festival.

Contact: Nico Kennes

Jan Verstraeten één van de ontdekkingen op Reeperbahn

Herbekijk vanuit je zetel de Reeperbahn conferentie

Promo adverteren

Reclame