VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Projectoproep voor samenwerkingen met de Duitstalige Gemeenschap
gestapo knallmuzik

Projectoproep voor samenwerkingen met de Duitstalige Gemeenschap

Het Departement Cultuur, Jeugd en Media lanceert samen met het ministerie van de Duitstalige Gemeenschap een oproep voor projecten die gerealiseerd worden in 2021 en 2022.

23.09.20

Nieuws

Vandaag lanceerde het Departement Cultuur, Jeugd en Media samen met het ministerie van de Duitstalige Gemeenschap de projectoproep 2021-2022. Deze bilaterale oproep is er voor projecten die gerealiseerd worden tussen 1 januari 2021 en 30 juni 2022.

Een projectvoorstel indienen kan tot en met maandag 30 november 2020. De oproep staat ook open voor muzikanten en de brede muzieksector. Belangrijk om weten: de eigen inbreng moet minstens 50% van de projectbegroting uitmaken. De tussenkomst dekt dus niet alle projectkosten.

Het reglement en het aanvraagformulier vind je terug op de website van het Departement Cultuur, Jeugd en Media. Ga na of je aan de vereiste voorwaarden voldoet, en bezorg het formulier volledig ingevuld en ondertekend aan CJM (in zowel Word- als pdf-formaat). Het departement geeft aan open te staan voor creatieve voorstellen.

Deze oproep kader binnen het vernieuwde samenwerkingsakkoord tussen de Vlaamse Gemeenschap, het Vlaamse Gewest en de Duitstalige Gemeenschap van 24 februari 2016 en 28 maart 2017.

Meer info

Op de site van CJM

Contact

Tim De Backer
Departement Cultuur, Jeugd en Media
Kennis en Beleid
02 553 42 94

Promo adverteren

Reclame