VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Gloednieuw Zweeds showcasefestival Future Echoes lanceert open call voor artiesten
vis à vis © daphne okon

Gloednieuw Zweeds showcasefestival Future Echoes lanceert open call voor artiesten

Een deel van de voormalige organisatoren van Live At Heart lanceert volgend jaar in september een nieuw showcasefestival onder de naam Future Echoes. De applicaties zijn geopend, en... er staat al een Belgische act op de affiche.

11.01.21

Nieuws

Op de affiches van het Zweedse showcase festival Live At Heart was opkomend Belgisch talent nooit echt talrijk aanwezig. Maar op het gloednieuwe showcasefestival dat een deel van de voormalige organisatie onder de naam Future Echoes uit de grond stampte, lijkt daar voorzichtig verandering in te komen.

Vis à Vis, het nieuwe project van Chloë Nols, beter bekend als Leonore, is één van de eerste vier aangekondigde namen. Met Leonore stond Chloë nog op de affiche van onze Stoemp!-concerten enkele seizoenen geleden.

Met haar nieuwe project Vis à Vis lijkt ze nu ook internationale ambities uit te dragen.

Future Echoes, dat van 16-18 september plaatsvindt in Norkköping (op 2 uur rijden van Stockholm) is nog naarstig op zoek naar ander aanstormend talent dat internationaal furore wil maken. Ze gaan er bovendien prat op om 50% van hun line-up toe te wijden aan vrouwelijke artiesten, en ook ruimte te voorzien voor non-binair talent.

Spelen op Future Echoes

Je act aanmelden kan tot 30 juni 2021 (23u CEST) via het Artist Application Form

Meer info

futureechoes.se

Contact: Nico Kennes

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame